Kezdő oldal‎ > ‎

2013. december 25.

Palkó Márton, 2013. dec. 26. 10:33
Marija által kapott üzenet:

"Drága Gyermekek! A Béke Királyát hozom, hogy Ő a békéjét adja nektek. Ti gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Az ima gyümölcse látszani fog az emberek arcán, akik döntöttek Isten és az Ő országa mellett. Fiammal, Jézussal megáldalak mindnyájatokat a béke áldásával. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."
Medjugorje, 2013. december 25-én
 
A Szűzanya éves jelenése Jakov Čolonak

1998. szeptember 12-én a Szűzanya utolsó mindennapos jelenése alkalmával  azt mondta Jakov Čolonak, hogy ezután csak egy évben egyszer fog megjelenni neki, december 25-én, karácsony napján. Így történt ebben az évben is. A jelenés 15:07 kezdődött és 8 percig tartott. Jakov ezután a következő üzenetet továbbította:


"Gyermekeim, Jézus ma is különös módon szeretne beköltözni szívetekbe, hogy osztozzon veletek minden örömötökben és fájdalmatokban. Ezért gyermekeim, ma méginkább tekintsetek szívetekbe és tegyétek fel a kérdést, Jézus születésével valóban beköltözött-e szívetekbe a béke és az öröm? Gyermekeim, ne éljetek sötétségben , vágyakozzatok a fény és az Isteni üdvösség felé. Gyermekek, döntsetek Jézus mellett és ajándékozzátok neki életeteket és szíveteket, mert a Magasságbeli csak így tud munkálkodni bennetek és általatok."

Viva Marija


Comments