Kezdő oldal‎ > ‎

Imatalálkozó a bécsi dómban

Palkó Márton, 2014. nov. 2. 10:29   [ 2014. nov. 2. 10:44 frissítve ]

IMÁDSÁG A BÉKÉÉRT 2014

„Message for you” („Üzenet Neked”)

Imádság a békéért a bécsi Stephans-dómban

2014. november 15. szombat

16.00 – 21.00 Találkozó Christoph Schönborn bíborossal, Ivan Dragičević látnokkal és a tanúságtevőkkel.     

A „Message for You“ – imatalálkozó a dómban csodálatos alkalom! A szív békéje, a családok és közösségek békéje, országunk és a világ békéje a legértékesebb ajándék. A béke ma veszélyben van. Imádkozzunk, énekeljünk együtt ezen a napon a békéért! Gyertek, imádkozzunk együtt!

A találkozóra autóbuszt szervezünk. Az indulás időpontja: 2014. november 15. szombat déli 12 óra. Helyszín: Budapest (XI. kerület) Szent Imre templom. Az útiköltség legfeljebb 5 000 Ft (a jelentkezők számától függően alakul). Jelentkezni 2014. november 10-ig lehet az andrea.medjugorje@gmail.com e-mail címen vagy a 26/389-817 telefonszámon. A találkozó magyar nyelvű fordítását FM kisrádión lehet majd követni, ezért kérjük, hogy fülhallgatóval használható erre alkalmas telefont vagy rádiót hozzanak magukkal.

 

Az imatalálkozón az amerikai Arthur Boyle Križevacon történt rákbetegségből való gyógyulásáról tesz tanúságot. Az egykori Berlusconi-Partygirl Ania Goledzinowska pedig arról beszél, miként változott meg élete a međugorjei keresztúton.

Arthur Boyle 1999-ben tudta meg, hogy veserákja van és operációra van szüksége. Nyolc hónappal a műtét után, a tüdején áttétek jelentek meg, és az orvosok a túlélés csekély esélyét is alig látták. 2000 szeptemberében látogatott el először Međugorjéba. Arthur Boyle 13 gyermek apja, akik közül hat még iskoláskorú, hét pedig már befejezte tanulmányait. Brian nevű fia az USA egyik legismertebb jéghoki játékosa. Miután az orvosok közölték vele, hogy milyen állapotban van, egy barátja megkérdezte tőle, hogy hallott-e már Međugorjéról. Ekkor eszébe jutott, hogy lánya tíz évvel azelőtt orvostanhallgatóként egy könyvet hozott, amely erről a zarándokhelyről szól, és amelyet felesége oly nagy lelkesedéssel olvasott. Egy héttel később két barátjával Međugorjéba repült.

Ania Goledzinowska az egykori olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi partygirl-je lett, miután (az elnök) egyik születésnapi ünnepélyén a tortából félmeztelenül lépett ki. Már-már úgy tűnt, élete a drog és a szex zsákutcájába torkollik, de meghívták egy zarándokútra Međugorjéba. Mialatt kissé kényszeredetten a keresztúton a Križevacra tartott, megérintette Isten szeretete. Életét ez a pillanat változtatta meg.

Program

16.00: Imádság, majd Arthur Boyle és Ania Goledzinowska tanúságtétele

17.00: „Teremtsünk együtt milliókat” (“Schaffen wir gemeinsam die Million”) – Magnus MacFarlane-Barrow  beszámolója a Mary`s Meals étel akciójának kezdeményezésről, amely sok Međugorje-barát segítségével világszerte több mint 920.000 gyermeket juttat naponta élelemhez.

17.15: A međugorjei Ivan Dragičević látnok tanúságtétele a Szűzanya jelenéseiről, amelyekben 1981. június 24-e óta részesül.

18.00: Rózsafüzér

19.00: Szentmise Dr. Christoph Schönborn bíborossal

Szentségimádás kb. 21.30-ig

Tervezett visszaérkezés hajnali 1 órakor

Zenei vezető: Mag. Margit Czerny; Melinda Dumitrescu hegedű, Roland Patzlehner gitár

Szervezők:

A bécsi béke oázisa közösség, Johannesgemeinschaft des Souveränen Malteser-Ritter-Ordens, Gebetsaktion Wien.

 

Comments