Üzenetek‎ > ‎

1984

1984. március. 1.
„Drága gyermekek! Ezt az egyházközséget különleges módon kiválasztottam, és vezetni szeretném. Szeretettel őrködöm felette, s azt szeretném, hogy mindannyian az enyémek legyenek. Köszönöm, hogy ezen az estén elfogadtátok meghívásomat. Azt szeretném, ha egyre többen lennétek mindig velem és Fiammal. Minden csütörtökön külön üzenetet adok nektek.” 

1984. március 8.
„Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra! Drága gyermekek, ti, akik ebben az egyházközségben vagytok, térjetek meg! Ez a második kívánságom. Így térhetnek meg majd azok is, akik idejönnek.” 

1984. március 15.
„Ma este is, drága gyermekek, különösen hálás vagyok azért, hogy itt vagytok. Szüntelenül imádjátok a Legszentebb Oltáriszentséget. Mindig jelen vagyok, amikor a hívek imádják az Oltáriszentséget. Ilyenkor különleges kegyelmeket kapnak.” 

1984. március 22.
„Drága gyermekek! Ma este különösen arra hívlak benneteket, hogy a Nagyböjtben tiszteljétek Fiam sebeit, amelyeket ennek az egyházközségnek a bűneiért kapott. Csatlakozzatok az egyházközségért mondott imáimhoz, hogy szenvedései elviselhetőbbek legyenek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra! Továbbra is gyertek minél többen.” 

1984. március 29.
„Drága gyermekek! Ma este különösen arra szeretnélek hívni benneteket, hogy kitartóan álljatok helyt a megpróbáltatásokban. Gondoljatok arra, hogy bűneitek miatt ma is mennyire szenved a Mindenható. Ezért, ha szenvedtek, ajánljátok fel Istennek áldozatul. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. április 12.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy hagyjátok abba a megszólásokat, és imádkozzatok az egyházközség egységéért. Mert nekem és Fiamnak különleges tervünk van ezzel az egyházközséggel. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. április 15.
„Drága gyermekek! Ma este arra hívlak benneteket, hogy tiszteljétek Fiam Jézus Szívét. Ajánljatok fel elégtételeket a Fiam szívét sújtó sebekért. Mindenféle bűnnel megsebződött ez a Szív. Köszönöm, hogy ma este is eljöttetek.”  

1984. április 19.
„Drága gyermekek! Legyetek együttérzőek velem! Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok!” 

1984. április 26.
A Gospa nem adott üzenetet. 

1984. április 30.
A látnok Marija megkérdezte: „Drága Szűzanya, miért nem adtál üzenetet csütörtökön a plébániának?”
Erre a Szűzanya ezt válaszolta:
„Nem akarok senkit sem erőltetni olyasmire, ami nem érinti meg, és amit nem akar, habár voltak különleges üzeneteim a plébániának, amelyekkel szerettem volna felébreszteni a hitet minden hívőben. Csak nagyon kevesen fogadták el a csütörtöki üzeneteket. Eleinte elég sokan voltak, de mintegy mindennapi dologgá vált számukra. Az utóbbi időben az emberek csak kíváncsiságból kérdezik meg az üzeneteket, nem pedig hitből, Fiam és irántam való tiszteletből.” 

1984. május 03.
A Gospa nem adott üzenetet. 

1984. május 10.
Sok hívőt megérintett a Gospa utolsó üzenete. Egyesek úgy gondolták, hogy a Szűzanya nem ad több üzenetet az egyházközségnek. De ezen az estén ezt mondta:        
„Szólok hozzátok, és továbbra is szeretnék szólni hozzátok. Ti csak hallgassatok utasításaimra.” 

1984. május 17.
„Drága gyermekek! Ma nagyon örülök, mert sokan szeretnék magukat felajánlani nekem. Köszönöm nektek. Nem bánjátok meg! Fiam, Jézus Krisztus, általam különleges kegyelmekben akar részesíteni benneteket. Fiam örül az önátadásotoknak. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. május 24.
„Drága gyermekek! Már mondtam nektek, hogy különleges módon kiválasztottalak benneteket, úgy, amilyenek vagytok. Én, az Édesanya mindegyikőtöket szeretem. Ne féljetek semmilyen nehéz pillanatban. Akkor is szeretlek benneteket, amikor messze vagytok tőlem és Fiamtól. Kérlek benneteket, ne engedjétek, hogy szívem vért könnyezzen a bűnben elvesző lelkek miatt. Ezért, drága gyermekek, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. május 31.
Urunk mennybemenetelének ünnepe. Mindenfelől sokan voltak jelen. A Gospa nem adott üzenetet. Marijának azt mondta, hogy szombaton fog üzenetet adni, amit a vasárnapi szentmisén kell kihirdetni.  

1984. június 2.
Pünkösd előtt, a Szentlélekhez végzett kilenced alatt a következő üzenetet adja:
„Drága gyermekek! Ma este azt szeretném mondani nektek, hogy ennek a kilencednek a napjaiban imádkozzatok a Szentlélek kiáradásáért családotokban és egyházközségetekben. Imádkozzatok, nem fogjátok megbánni! Isten olyan ajándékokat ad majd nektek, amelyekért földi életetek végéig dicsőítitek őt. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. június 7.
Nincs üzenet, a Szűzanya megígéri, hogy szombaton fog adni. 

1984. június 9.
„Drága gyermekek! Holnap este imádkozzatok az Igazság Lelkéért, különösen ti, akik az egyházközséghez tartoztok. Szükségetek van az Igazság Lelkére ahhoz, hogy az üzeneteket úgy tudjátok továbbadni, ahogyan én mondtam: anélkül, hogy bármit is hozzáadnátok, vagy elvennétek belőlük. Imádkozzatok, hogy a Szentlélek eltöltsön benneteket az imádság lelkével, hogy így többet imádkozzatok. Én, mint Édesanyátok mondom nektek: keveset imádkoztok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. június 14.
Semmilyen különleges üzenetet nem ad.  

1984. június 21.
„Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. június 28.
Nincs egyházközségnek szóló üzenet. 

1984. július 5.
„Drága gyermekek! Ma azt szeretném nektek mondani, hogy minden munkátokat imával kezdjétek, és imával fejezzétek be. Ha ezt megteszitek, Isten megáld benneteket, és a munkátokat. Ezekben a napokban keveset imádkoztok, és sokat dolgoztok. Ezért imádkozzatok! Az imában fogtok megpihenni. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. július 12.
„Drága gyermekek! Ezekben a napokban a sátán szeretné meghiúsítani terveimet. Imádkozzatok, hogy ne valósuljon meg a terve. Kérni fogom Fiamat, Jézust, adja meg nektek azt a kegyelmet, hogy a sátán kísértéseiben megtapasztaljátok Jézus győzelmét. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. július 19.
„Drága gyermekek! Ezekben a napokban megtapasztaltátok, hogyan cselekszik a sátán. Mindig veletek vagyok, ne féljetek a megpróbáltatásoktól, mert Isten vigyáz rátok. Én pedig nektek adtam magam, s együttérzek veletek a legkisebb kísértésben is. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. július 26.
„Drága gyermekek! Ma ismét a kitartó imára és a bűnbánatra akarlak hívni benneteket. Különösen ennek az egyházközségnek a fiatalsága legyen buzgó az imában. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. augusztus 2.
„Drága gyermekek! Ma boldog vagyok, és köszönöm nektek az imáitokat. Ezekben a napokban imádkozzatok még többet a bűnösök megtéréséért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. augusztus 11.
„Drága gyermekek! Imádkozzatok, mert a sátán továbbra is szeretné összezavarni a terveimet. Szívből imádkozzatok, s az imában adjátok át magatokat Jézusnak.” 

1984. augusztus 14.
Ez a jelenés váratlan volt. Ivan otthon imádkozott, majd készült, hogy a templomba menjen. Váratlanul megjelent neki a Gospa, s azt kérte, adja át ezt az üzenetet a világnak:
„Szeretném, ha a világ velem imádkozna ezekben a napokban. És minél többet! Szerdán és pénteken szigorúan böjtöljenek, minden nap imádkozzák el legalább a rózsafüzért, az örvendetes, a fájdalmas és a dicsőséges titkokkal.”
A Gospa azt kéri, hogy ezt az üzenetet erős akarattal fogadjuk. Különösen az egyházközség tagjait és a környék híveit kéri erre.  

1984. augusztus 16.
„Drága gyermekek! Különösen titeket kérlek, akik ehhez az egyházközséghez tartoztok, hogy éljetek üzeneteim szerint, és adjátok át mindenkinek, akivel találkoztok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. augusztus 23.
„Imádkozzatok, imádkozzatok!”A látnok Marija azt mondja, a Szent Szűz megint a mise alatti rend fenntartására hívja az embereket, különösen a fiatalokat.  

1984. augusztus 30.
Ez az üzenet a Križevac hegyen épült keresztre vonatkozik, amelyet 1933-ban emeltek Krisztus halálának és feltámadásának 1900. évfordulójára.
„Drága gyermekek! A kereszt is szerepelt Isten tervében, amikor építettétek. Különösen ezekben a napokban menjetek fel a hegyre és imádkozzatok a kereszt előtt. Szükségünk van az imáitokra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. szeptember 6.
„Drága gyermekek! Imádság nélkül nincs béke. Ezért mondom nektek, drága gyermekek, imádkozzatok a kereszt előtt a békéért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. szeptember 13.
„Drága gyermekek! Továbbra is szükségünk van az imáitokra. Azt kérdezitek, miért kell ennyi ima? Nézzetek körül, drága gyermekek, és látni fogjátok, mennyire úrrá lett a bűn ezen a földön. Ezért imádkozzatok, hogy Jézus győzedelmeskedjen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. szeptember 20.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy kezdjetek el szívből böjtölni. Vannak, akik böjtölnek, de csak azért, mert mindenki böjtöl. Szokássá vált, és senki sem akarja megtörni. Kérem azokat, akik az egyházközséghez tartoznak, hogy böjtöljenek hálából, mivel Isten megengedte nekem, hogy ilyen sokáig maradjak itt, ebben az egyházközségben. Drága gyermekek, imádkozzatok és böjtöljetek szívből. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. szeptember 27.
„Drága gyermekek! Imáitokkal segítettetek nekem, hogy megvalósuljanak terveim. Továbbra is imádkozzatok, hogy teljesen megvalósulhassanak. Kérem az egyházközség családjait, hogy imádkozzák a családi rózsafüzért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. október 4.
„Drága gyermekek! Ma azt akarom mondani nektek, hogy imáitokkal gyakran megörvendeztettek, de még az egyházközségben is sokan vannak, akik nem imádkoznak, s a szívem szomorú. Ezért imádkozzatok, hogy minden áldozatotokat és imátokat az Úr elé vihessem. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. október 11.
A Szűzanya megemlít egy megpróbáltatást: a betakarítás idején hatalmas esőzések vannak, s komoly károkat okoznak.
„Drága gyermekek! Köszönöm, hogy most is Istennek ajánljátok egész munkátokat, amikor próbára tesz benneteket a gyümölcsök leszedésekor. Tudnotok kell, drága gyermekek, hogy Isten azért próbál meg benneteket, mert szeret. Adjátok át terheteket mindenkor Istennek, s ne aggódjatok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. október 18.
„Drága gyermekek! Ma azt kérem tőletek, hogy otthonaitokban minden nap olvassátok a Bibliát. Jól látható helyen tartsátok, hogy mindig olvasásra és imádságra ösztönözzön. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. október 25.
„Drága gyermekek! Imádkozzatok ebben a hónapban. Isten megengedte, hogy minden nap kegyelmekkel segítselek, amelyek megvédenek benneteket a gonosszal szemben. Ez az én hónapom, szeretném nektek adni. Ti csak imádkozzatok, és Isten megadja nektek a kért kegyelmeket. Ebben is segíteni fogok nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. november 1.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy újuljon meg az imádság otthonaitokban. A munkák befejeződtek. Most szenteljétek magatokat az imának. Családjaitokban az imádság legyen az első helyen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. november 8.
„Drága gyermekek! Nem tudatosítjátok az üzeneteket, amelyeket Isten küld nektek általam. Ő nagy kegyelmeket ad nektek, de ti nem fogjátok föl. Imádkozzatok a Szentlélekhez, hogy megvilágosítson benneteket. Ha tudnátok Isten mennyi kegyelmet ad nektek, szüntelenül imádkoznátok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. november 15.
„Drága gyermekek! Kiválasztott nép vagytok, és Isten nagy kegyelmeket adott nektek. Nem tudatosítjátok minden egyes üzenetemet. Most csak azt szeretném mondani: imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Nem tudok mást mondani nektek, mert szeretlek benneteket, és azt kívánom, hogy az imában megismerjétek szeretetemet és Isten szeretetét. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. november 22.
„Drága gyermekek! Ezekben a napokban valósítsátok meg életetekben a fő üzeneteket, és véssétek szívetekbe a következő csütörtökig. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. november 29.
 
„Drága gyermekek! Nem, ti nem tudtok szeretni, és nem tudjátok szeretettel hallgatni azokat a szavakat, amelyekkel hozzátok fordulok. Legyetek annak tudatában szeretteim, hogy Édesanyátok vagyok, és azért jöttem a földre, hogy megtanítsalak benneteket arra, hogy szeretetből hallgassatok rám, szeretetből imádkozzatok, s nem pedig kényszerből, azért mert keresztet hordoztok. A kereszt által Isten megdicsőül minden emberben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. december 6.
„Drága gyermekek! Ezekben a napokban a családi imára hívlak benneteket. Isten nevében sok üzenetet adtam nektek, de nem hallgattatok rám. Ez a Karácsony csak akkor lesz felejthetetlen számotokra, ha elfogadjátok az üzeneteket, amelyeket adok nektek. Drága gyermekek, ne hagyjátok, hogy az öröm napja számomra a legszomorúbb nap legyen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. december 13.
 
„Drága gyermekek! Tudjátok, hogy az öröm ideje közeledik. Szeretet nélkül azonban semmit sem fogtok elérni. Ezért először kezdjétek el szeretni a családotokat, ti mindannyian az egyházközségben, s akkor majd képesek lesztek szeretni és befogadni mindazokat, akik ide jönnek. Legyen ez a hét egy olyan hét, amelyen megtanuljátok, hogyan kell szeretni. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. december 20.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy tényleg tegyetek valamit Jézus Krisztusért. Azt kívánom, hogy a Jézusra hagyatkozás jeléül minden család hozzon egy szál virágot az öröm napjáig. Igen, azt szeretném, ha a családok minden tagja letenne egy szál virágot a jászol mellé, hogy amikor Jézus eljön, láthassa önátadásotokat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!” 

1984. december 21. Üzenet Karácsonyra Jelena Vasilj által:
„Azt szeretném, hogy legyetek virágok, amelyek Karácsonykor kinyílnak Jézus számára. Olyan virágok, amelyek Karácsony befejeztével sem szűnnek meg virágozni. Azt szeretném, hogy a szíveitek legyenek Jézus pásztorai.” 

1984. december 27.
„Drága gyermekek! Ezen a Karácsonyon a sátán különösen meg akarta zavarni Isten terveit. Ti, drága gyermekek, Karácsony napján ráismertetek a sátánra. Isten azonban győzedelmeskedik mindnyájatok szívében. Legyen továbbra is öröm a szívetekben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
Comments